Menu
Winkel Wagen

Horeca Apparaturen

De apparatuur van horecabedrijven omvat een zeer groot assortiment aan diverse soorten apparaten en accessoires die in veel restaurants, kantines, trouwzalen en kantines te vinden zijn. 
 
De basis van horeca-apparatuur zijn de noodzakelijke verwarmingsapparaten , zonder welke het bereiden van gerechten niet mogelijk zou zijn. De belangrijkste apparaten van dit type zijn keukens, krukken, pannen, ovens, combi-steamers - verkrijgbaar in zowel gas- als elektrische versies, evenals au bain-maries (tafel, mobiel, vrijstaand), friteuses, contactgrills, grillplaten, broodroosters, friteuses, pastakokers, wafelijzers en pannenkoeken.
 
Een andere uiterst belangrijke groep apparaten is koelapparatuur :
- koel- en vrieskasten
- onderbouwkoelers
- koel- en vriestafels
- snelle koelers
- ijsblokjesmachines
 
Netheid mag je niet vergeten, dus het is noodzakelijk om een ​​geschikte gastronomische vaatwasser en professionele chemicaliën te hebben . Hierdoor zijn we er zeker van dat al het keukengerei en keukenaccessoires die worden gebruikt bij de bereiding, distributie en transport van de vaat schoon is en dat we een passend niveau van hygiëne handhaven. 
 
Ook roestvrijstalen meubelen zullen onmisbaar zijn, zoals werktafels, gootstenen, planken, opbergkasten, planken en afzuigkappen, evenals kelnerskarren, die meestal zeer nauw worden geassocieerd met horeca - terecht, want zonder dat is het werk van een horeca bedrijf zou moeilijk zijn. Hetzelfde zou gelden bij afwezigheid van apparatuur zoals tafelverwarmers, potten voor soepen en stoofschotels, thermosflessen, geïsoleerde bakken, horecameubilair, dienbladen, GN-bakken. 
 
Natuurlijk zou het niet mogelijk zijn om cateringdiensten te verlenen zonder het benodigde serviesgoed, dwz borden, kopjes, mokken, glazen, dessertglazen, soepkommen, bestek, servethouders, slakommen, sauskommen, suikerpotten, soepvazen, schalen , schalen en standaards, vazen, karaffen, manden voor brood en fruit, kandelaars, tafelkleden.
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?