Menu
Winkel Wagen

Aziatische keuken

Aziatische keuken - een traditie die een trend wordt

In het tijdperk van globalisering en universele toegang tot informatie groeit de veelheid aan aanhangers van de oosterse keuken in een indrukwekkend tempo. Het is niet verwonderlijk - het aantal smaken dat de Aziatische keuken biedt, is zo groot dat alleen al de lijsten, beschrijvingen en afbeeldingen het bewijzen. De wens om meer te weten te komen over vreemde culturen en tradities is duidelijk zichtbaar in onze gastronomische markt, daarom hebben we besloten om u professionele apparaten voor de Aziatische keuken aan te bieden .

Onder onze producten vindt u grote Teppanyaki-grillplaten , Dim Sum- steamers die de traditionele school van snacks op de thee cultiveren , en uiterst efficiënte rijstkokers .

Teppanyaki grillplaten

Met deze grote grillplaten kan de chef dichter bij de klanten komen en voor hen werken. Maaltijden worden open en open voor de bezoekers van het restaurant bereid. Door met de Teppanyaki-grillplaten te werken, kan de chef het gerecht personaliseren in overeenstemming met de verzoeken of suggesties van de klant. Bovendien kan een ervaren kok het publiek charmeren met het vakmanschap van zijn werk en de precisie van de bediening.

Dim Sum verdampers

In navolging van traditionele Chinese theehuizen en eetstalletjes, kan uw restaurant in speciale bamboe manden snacks serveren die zijn bereid op Dim Sum steamers . De lijst met gerechten die op deze manier kunnen worden bereid, is erg lang en dankzij de stoommethode zullen ze allemaal lekker en gezond zijn dankzij het behoud van waardevolle ingrediënten.

Rijstkokers

Wat zou de Aziatische keuken zijn zonder rijst? Aangezien we al zo'n verscheidenheid aan gastronomische apparaten die bestemd zijn voor bieden oosterse keuken , konden we niet anders dan te introduceren rijst fornuizen om ons aanbod Met deze efficiënte apparaten kunt u snel grote hoeveelheden rijst in stoom bereiden, waardoor een sushibar of een Aziatisch restaurant gemakkelijk toegang heeft tot de smakelijke basis van veel gerechten.

Pastamakers en Thaise ijsmachines

Naast deze apparaten hebben we ook pastamakers voor het bereiden van diverse pasta's, die ook in de Aziatische keuken vaak een plekje op het bord vinden , en volstrekt uniek op onze markt: Thaise ijsmachines voor een geweldige prijs. IJs bereid volgens een methode uit Thailand heeft op veel plaatsen in Polen harten gewonnen en zal zeker nog lang in veel ijssalons blijven.

Bij Smitkoeltechniek zijn we op zoek naar oplossingen die zowel gemakkelijker als vaak een uitdaging zullen zijn voor chef-koks en klanten. Bij ons kunt u zich concentreren op originaliteit en een restaurant openen met traditionele, oosterse gerechten en klanten laten proeven van de unieke smaken van de Aziatische keuken .

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?