Menu
Winkel Wagen

Rijstkokers

Rijst wordt een steeds populairder voedsel, maar je moet weten hoe je het moet koken, anders loop je het risico een aantal van zijn eigenschappen te verliezen en de textuur te verpesten. Om deze vervelende ongemakken te voorkomen, zijn er rijstkokers, die worden gebruikt om rijst op een ambachtelijke manier te koken, zowel alleen als samen met ander voedsel.

Rijstkoker JULIUS 5,4 L
Nieuwe
Elektrische Rijstkoker met een uitneembare kookpan voor stoomkoken van rijst. De Rijstkoker wordt geleverd met een rijstmaatbeker en een rijstlepel.Specificaties:Materiaal: roestvrij staal, kunststof, aluminium Capaciteit: 13 Liter voor ong. 5,4 Liter rijst Twee ..
295,00€
Rijstkoker RICO 4,2L
Nieuwe
Elektrische Rijstkoker met een uitneembare anti-aanbak coating kookpan voor stoomkoken van rijst, groente, eieren, vis etc. De Rijstkoker wordt geleverd met een rijstmaatbeker en een rijstlepel.Specificaties:Buitenkant en deksel uit gepolijst Twee lampjes voor koken e..
197,00€
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?