Menu
Winkel Wagen

Koelcel & Vriescel

Gekoelde winkelbalies en etalages

Onze etalages en koelvitrines kunnen worden gebruikt voor het uitstallen van vlees, zuivelproducten, vleeswaren, vis, salades of andere bewerkte producten in restaurants en winkels Dit zijn apparaten waarmee u voedsel in optimale temperatuuromstandigheden kunt bewaren. Koeling zijn voorzien van interne koelunits. Bovendien, de gekoelde tellers gebruiken zwaartekracht koeling en isolatie van ecologische polyurethaanschuim. De werkbladen zijn op hun beurt gemaakt van roestvrij staal.

Wij bieden koelvitrines aan die aangepast kunnen worden aan zowel kleine als grote panden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Moderne Viva koelvitrines en andere merken behoren tot de producten die wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Dankzij hen kunt u voedingsproducten aantrekkelijk presenteren. We nodigen u uit om door ons aanbod van koelwerkbanken voor winkels en eetgelegenheden te bladeren en hun technische specificaties te lezen. Ons uitgebreide aanbod omvat koelapparaten van gerenommeerde bedrijven. Daarom nodigen we u uit om gebruik te maken van ons aanbod!

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?