Menu
Winkel Wagen

Storing en onderhoud

SERVICE & ONDERHOUD

Heeft u storing aan storing koelcel,  storing Vriescel, storing koeling , storing Airco dan bent u juiste adres. Smitkoeltechniek werkt landelijke aan koeltechnische storingen.

Koel-Airconditioning en Afzuiginstallatie -systemen zijn essentieel voor uw bedrijf en goed onderhoud is essentieel om deze investering te beschermen. Als een systeem uitvalt of niet naar behoren werkt, kunnen de kosten omhoogschieten door onnodig energieverbruik, voedsel- of productschade / verlies, ontevredenheid van klanten en veiligheidsrisico's. Of het nu gaat om gepland preventief onderhoud het team van Smitkoeltechniek  van meer dan 28 "zelf presterende" deskundige staat 24/7 klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze state trainingscentra zorgen ervoor dat onze technicus  getraind zijn in de nieuwste technieken en technologieën om de specifieke problemen van uw systeem aan te pakken, ongeacht het merk. 24/7 STORINGDIENST

Wanneer we voor het eerst de serviceverantwoordelijkheid in een winkel of faciliteit overnemen, 'taggen' we elk van uw belangrijkste apparatuurcomponenten met een streepjescode en registreren vervolgens de unieke apparatuurinformatie (bijv. Model, type, serienummer, leeftijd, indien bekend, etc.) in onze handheld-apparaten, waardoor deze in onze database worden opgeslagen. Elke keer dat een servicetechnicus een "gelabeld" apparaat onderhoudt, scant hij de streepjescode en registreert hij het uitgevoerde onderhoud of de uitgevoerde service.

De informatie die is vastgelegd op specifieke apparatuur kan buitengewoon nuttig zijn en van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten bij het nemen van reparatie- of koopbeslissingen, en om de dure boosdoeners in uw systeem duidelijk te identificeren, zodat proactieve beslissingen over hoe ermee om te gaan kunnen gemaakt zijn.

We bieden ook "asset tagging" -diensten om onze klanten een actuele en volledige lijst te bieden van alle belangrijke koel- en HVAC-componenten met ouder-kindrelaties en specifieke apparatuurdetails.


Ons doel is om uw totale ervaring met Smitkoeltechniek de beste in de branche te maken.


Maarssenbroeksedijk 31

3542 DM Utrecht


Telefoon: 030 202 4805

Whatsapp: (Storing) 06-39 41 64 57

Email: storing@smitkoeltechniek.nl

Website: www.smitkoeltechniek.nlEr zijn geen producten in deze categorie.

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?