Menu
Winkel Wagen

Daikin Kolom Inverter

Daikin Kolom Airco

Merk: Daikin
 Daikin FVA71A / RZASG71MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, dat zich ..
4.290,00€
Merk: Daikin
Kolom inverter airconditioner Daikin FVA140A / RZASG140MV1Kolom airconditioners Daikin zijn splitsystemen die zijn ontworpen om een ​​bepaalde luchttemperatuur te handhaven in grote ruimtes waar het niet mogelijk is om een ​​ander type airconditioning te installeren. Kolomvloereenheid wordt direct i..
5.849,00€
Merk: Daikin
Daikin FVA71A / RZASG71MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, dat zich onders..
3.850,00€
Merk: Daikin
 Daikin FVA125A / RZASG125MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, da..
4.449,00€
Merk: Daikin
Bedien uw airconditioner eenvoudig via uw smartphone of tablet met de Online Wi-Fi Controller (WLAN Adapter).Bedien meerdere binnenunits via een app.  Zorg voor een comfortabel klimaat in huis, op elk tijdstip en in elke kamerStoringsdetectie op afstandOnline-bedieningLet op de..
115,00€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?