Menu
Winkel Wagen

Daikin Fua-a

Daikin Fua-a
Merk: Daikin
Het past naadloos in elk interieur.Ideale oplossing voor commerciële ruimtes met smalle of geen verlaagde plafonds .Laag energieverbruik dankzij speciaal ontwikkelde warmtewisselaar met kleine buizen, DC-ventilatormotor en afvoerpomp.Past zich naadloos aan .Verhoogd comfort dankzij de automatisc..
3.820,00€
Merk: Daikin
Het past naadloos in elk interieur. Ideale oplossing voor commerciële ruimtes met smalle of geen verlaagde plafonds .Laag energieverbruik dankzij speciaal ontwikkelde warmtewisselaar met kleine buizen, DC-ventilatormotor en afvoerpomp.Past zich naadloos aan .Verhoogd comfort dankzij de automati..
4.100,00€
Merk: Daikin
Energiebesparende functies voor individuele selectie: Temperatuurbereik Vloer bewegings- en temperatuursensoren (op nieuwe cassette-circulaire flow-units) Indicatie elektriciteitsverbruik in kWh Automatische reset van de ingestelde temperatuur Timer uit    Eigenschappen van Daikin BR..
260,00€
Merk: Daikin
BeschrijvingDaikin BRC1H519W is een nieuwe touchscreen bedrade afstandsbediening met origineel ontwerp van het bedrijf Daikin. Dit model is compatibel met alle Sky Air klimaatsystemen. Lichaamskleur is wit, zilver, zwart.Belangrijkste voordelen en functies:De afstandsbediening is erg handi..
257,25€
Merk: Daikin
Daikin BRP069B45 Wi-Fi-interface voor binnenunits uit de FTXP-L- en FTXP-K3-serie.Daikin's Smart Wi-Fi is een online controller die het mogelijk maakt om op afstand elke functie van de airconditioner in te stellen, op een eenvoudige en intuïtieve manier, via bediening vanaf een pc, tablet of sma..
249,00€
Merk: Daikin
Bedien uw airconditioner eenvoudig via uw smartphone of tablet met de Online Wi-Fi Controller (WLAN Adapter).Bedien meerdere binnenunits via een app.  Zorg voor een comfortabel klimaat in huis, op elk tijdstip en in elke kamerStoringsdetectie op afstandOnline-bedieningLet op de..
115,00€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?