Menu
Winkel Wagen

Daikin

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal binnenklimaat en comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. Welkom bij Daikin en aangenaam kennis te maken! Op zoek naar airco of een warmtepomp? Klik snel verder.

Merk: Daikin
Energiebesparende functies voor individuele selectie: Temperatuurbereik Vloer bewegings- en temperatuursensoren (op nieuwe cassette-circulaire flow-units) Indicatie elektriciteitsverbruik in kWh Automatische reset van de ingestelde temperatuur Timer uit    Eigenschappen van Daikin BR..
260,00€
Merk: Daikin
BeschrijvingDaikin BRC1H519W is een nieuwe touchscreen bedrade afstandsbediening met origineel ontwerp van het bedrijf Daikin. Dit model is compatibel met alle Sky Air klimaatsystemen. Lichaamskleur is wit, zilver, zwart.Belangrijkste voordelen en functies:De afstandsbediening is erg handi..
257,25€
Merk: Daikin
Daikin BRP069B45 Wi-Fi-interface voor binnenunits uit de FTXP-L- en FTXP-K3-serie.Daikin's Smart Wi-Fi is een online controller die het mogelijk maakt om op afstand elke functie van de airconditioner in te stellen, op een eenvoudige en intuïtieve manier, via bediening vanaf een pc, tablet of sma..
249,00€
Merk: Daikin
 Daikin FVA71A / RZASG71MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, dat zich ..
4.290,00€
Merk: Daikin
Kolom inverter airconditioner Daikin FVA140A / RZASG140MV1Kolom airconditioners Daikin zijn splitsystemen die zijn ontworpen om een ​​bepaalde luchttemperatuur te handhaven in grote ruimtes waar het niet mogelijk is om een ​​ander type airconditioning te installeren. Kolomvloereenheid wordt direct i..
5.849,00€
Merk: Daikin
Daikin FVA71A / RZASG71MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, dat zich onders..
3.850,00€
Merk: Daikin
 Daikin FVA125A / RZASG125MV1 is een kolomsplitsysteem voor alle commerciële en residentiële gebouwen. Dit model maakt deel uit van een nieuwe groep Daikin inverter-airconditioners die werken op R32 freon - Sky Air Advance-serie. Deze airconditioner is een zeer efficiënt klimaatsysteem, da..
4.449,00€
Merk: Daikin
Bedien uw airconditioner eenvoudig via uw smartphone of tablet met de Online Wi-Fi Controller (WLAN Adapter).Bedien meerdere binnenunits via een app.  Zorg voor een comfortabel klimaat in huis, op elk tijdstip en in elke kamerStoringsdetectie op afstandOnline-bedieningLet op de..
115,00€
Weergeven 97 t/m 104 van in totaal 104
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?