Menu
Winkel Wagen

Elektronische koelregelaar Carel

Carel


De easy-serie maakt gebruik van geavanceerde elektronische technologie om uitstekende prestaties te leveren bij de regeling van koelunits met gemiddelde en lage temperatuur.

Het beschikt over een efficiënt display voor een betere zichtbaarheid en een plat toetsenbord dat gemakkelijk schoon te maken is, wat zorgt voor meer hygiëne. Het frontpaneel is IP65, wat betekent dat het ook in vochtigere en agressievere omgevingen kan worden geïnstalleerd. De programmering van de controller is ook vereenvoudigd met vier vooraf gedefinieerde sets parameters die beschikbaar zijn door slechts één parameter te wijzigen.


Merk: Carel
Universele controller voor het beheren van koelapparatuur, uitgerust met drie relaisuitgangen om de compressorwerking, het ontdooiproces en de verdamperventilatoren te regelen. Programmeerbare alarmsignalering informeert de gebruiker of onderhoudsmonteur dat de veronderstelde bedrijfsparameters van ..
78,00€
Merk: Carel
Een Carel-relaiscontroller in de PJEZS * -versie is een ideale oplossing voor het beheer van een koelapparaat (meestal winkelmeubilair) dat werkt bij positieve temperaturen (boven 00C), waarvoor geen regeling van de verdamperventilator nodig is. Het werkt als een nauwkeurige thermometer, die de temp..
72,00€
Merk: Carel
De controller van de PJEZY-serie is ontworpen om de werking te regelen van apparaten zonder condensorventilator die werken bij negatieve temperaturen onder 0 ° C, waarbij ontdooiing plaatsvindt door middel van elektrische kachels of heetgasinjectie. De regelaars werken als thermometer en thermostaat..
81,00€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?