Menu
Winkel Wagen

Afsluitkleppen

Kogelkraan Castel 6570/M10 met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kleppen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets hebben van "open" (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars in de stroomrichting), wat verdraaien..
62,00€
Kogelkraan Castel 6570/M12 met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kleppen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets hebben van "open" (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars in de stroomrichting), wat verdraaien..
62,00€
KKogelkraan Castel 18mm (6570/M18) met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kleppen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets hebben van "open" (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars in de stroomrichting), wat verdraa..
78,00€
Kogelkraan Castel 28mm (6590/M28) met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kleppen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets hebben van "open" (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars in de stroomrichting), wat ver..
83,99€
Kogelkraan Castel 5/8"/16mm (6570/5) met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kranen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets "open" hebben (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars door de stroomrichting), waardoor ver..
82,00€
Kogelkraan Castel 7/8"/22mm (6570/7) met dop is overal toepasbaar waar de gebruiker geen directe toegang tot de koelunit mag hebben. Deze kranen kenmerken zich door het feit dat ze twee duidelijke sets van "open" hebben (in de bewegingsrichting) en "gesloten" (dwars door de stroomrichting), waardoor..
77,00€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?