Menu
Winkel Wagen

Schreder's serviceklep

Serviceventiel voor gebruik in koel- en airconditioningsystemen.

De Schrader-serviceaansluiting met een standaard 1/4 "SAE-schroefdraad maakt een snelle aansluiting van externe bedieningsapparatuur mogelijk en het aanvullen of verwijderen van koelmiddel uit het koelsysteem met behulp van een serviceslang..

De veiligheidsmoer is uitgerust met een mondstuk voor het verwijderen van de ontluchting en een pakking extra bescherming tegen een ongewenste lekkage.


Technische gegevens:

- Huis: messing, 1/4" SAE schroefdraad

- Aansluiting: koperen buis, L=1000mm, d=Ø6mm

- Werkdruk: 28 bar - Max. statische druk: 45bar

- Compatibel met koudemiddelen: HFC en HCFC


Verkocht in een verpakking van 10 stuks

Omkeerbare schroevendraaier CH-1213 voor de servicekleppen in airconditioning en koeling. Deze sleutel heeft een punt voor de twee maten (breedte) van het ventiel...
6,20€
Serviceventiel voor gebruik in koel- en airconditioningsystemen. De Schrader-serviceaansluiting met een standaard 1/4 "SAE-schroefdraad maakt een snelle aansluiting van externe bedieningsapparatuur mogelijk en het aanvullen of verwijderen van koelmiddel uit het koelsysteem met behulp van een service..
2,10€
Serviceventiel voor gebruik in koel- en airconditioningsystemen.De Schrader-serviceaansluiting met een standaard 1/4 "SAE-schroefdraad maakt snelle aansluiting van externe bedieningsapparatuur mogelijk en het aanvullen of verwijderen van koelmiddel uit het koelsysteem met behulp van een serviceslang..
3,25€
Service ventieldop 1/4 Service ventieldop 1/4
Meest Verkocht
serviceklep 1/4" . Het deksel is voorzien van een rubberen pakking en een extra uiteinde (sleutel) voor het in- en uitdraaien van de schrader serviceklepzitting...
0,90€
CAP-02 moer, CAP-03 voor serviceventiel 1/4", moer/dop met rubberen pakking...
0,56€
AVX type serviceklep gemonteerd op de koelinstallaties of airconditioningsystemen. Door zijn speciale constructie kan het ventiel gesoldeerd worden aan buizen met verschillende diameters: 6, 8, 10 en 12 mm.Schrader-serviceconnector met een standaard 1/4 "SAE maakt een snelle aansluiting mogelijk via..
3,80€
De klep met een interne veer voor het Schrader-mechanisme (in een verpakking van 10) die wordt gebruikt in AVX-servicekleppen, zorgt ervoor dat de stroom automatisch wordt geblokkeerd wanneer de duwer niet op de klepsteel drukt. De druk van de pusher (bijv. van een serviceslang of aangesloten capill..
2,20€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?