Menu
Winkel Wagen

Onderhoud Materialen

Hoog concentraat in een 5l container, voor het reinigen van airconditioningsystemen (verdampers en condensors), koeling en ventilatie.

Verwijdert effectief vet, olie en andere verontreinigingen. Veilig voor milieu en apparatuur, hoeft niet met water te worden gespoeld en veroorzaakt geen corrosie.

Het concentraat wordt opgelost in het water:

1-8 naar de verdamper (1 deel formulering op 8 delen water)

1-4 naar de condensor (1 deel formulering op 4 delen water)

DRAIN TABS- tabletten zijn ontworpen voor gebruik in ventilatorconvectoren en op lekbakken waar condensaat wordt opgevangen.Het product voorkomt het proces van rotting en de vorming van algen, slijm, slib en schimmels, die de uitstroom van condensaat uit airconditioningsystemen kunnen verstoppen en ..
66,76€
CARLYLOC is een lekdetector die werkt door bellenvorming voor een effectieve en snelle controle van water- en luchtdichtheid, montage van gelaste en gesoldeerde koel- en airconditioningsystemen.GEBRUIKSAANWIJZING : schudden voor gebruik. Spuit gelijkmatig op de mogelijke lekkage. Het lek wordt beves..
35,00€
Hoog concentraat in een 5l container, voor het reinigen van airconditioningsystemen (verdampers en condensors), koeling en ventilatie. Verwijdert effectief vet, olie en andere verontreinigingen. Veilig voor milieu en apparatuur, hoeft niet met water te worden gespoeld en veroorzaakt geen corrosie.He..
68,00€
EasyCare is een verdamperreiniger die is ontworpen om problemen met de luchtkwaliteit binnenshuis aan te pakken. De zeer effectieve reinigende werking verbetert de efficiëntie van uw airconditioningsysteem. Voldoet aan de Britse en Europese normen voor bactericiden en fungiciden BS/EN 1276 & BS/..
28,25€
De Leak Lock-pasta is een perfecte, blijvend elastische afdichtingskit voor schroefdraadverbindingen, die voorkomt in koeling en airconditioning. Het kan worden gebruikt voor aluminium, gietijzer, alle soorten staal, koper en zijn legeringen, evenals PVC, ABS en andere. Het beveiligt de koudemiddele..
34,25€
Schoner. Uitstekend geschikt voor het reinigen van condensors in de aggregaten en buitenunits van airconditioners. Lost onmiddellijk alle soorten vuil en afzettingen op van de condensorvinnen van welke aard dan ook, inclusief vetten.Dit product is biologisch afbreekbaar (niet spoelen) en veilig in g..
19,50€
Cleaner RTU-verdamper - door zijn uiterst efficiënte werking van cleaner - helpt de energie-efficiëntie van apparatuur te verhogen.Het heeft de acceptatie van Aspen Pumps en andere toonaangevende fabrikanten van pompen.Opmerking! Om veiligheidsredenen verzenden we deze goederen niet per post, of als..
19,50€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?