Menu
Winkel Wagen

Service & Onderhoud


Onze business is het plaatsen en onderhouden van koeltechniek systemen in gebouwen in de Benelux .Wij werken aan projecten in de woningbouw, utiliteit en zorgsector, horeca, maar we werken ook voor particulieren.
Smit Koeltechniek & Klimaatsystemen is een vooruitstrevende en snelgroeiende onderneming met vestigingen in Utrecht/Amsterdam

De combinatie van vakmanschap en het werken met zeer gemotiveerde medewerkers zorgt er voor dat wij altijd een top product kunnen leveren.

Onze medewerkers maken hét verschil, voor en met de klanten. Hierbij gaan we van open, bescheiden en daadkrachtig optreden.

Koel-Airconditioning en Afzuiginstallatie -systemen zijn essentieel voor uw bedrijf en goed onderhoud is essentieel om deze investering te beschermen. Als een systeem uitvalt of niet naar behoren werkt, kunnen de kosten omhoogschieten door onnodig energieverbruik, voedsel- of product schade / verlies, ontevredenheid van klanten en veiligheidsrisico's. Of het nu gaat om gepland preventief onderhoud het team van Smitkoeltechniek  van meer dan 28 "zelf presterende" deskundige staat 24/7 klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze state trainingscentra zorgen ervoor dat onze technicus  getraind zijn in de nieuwste technieken en technologieën om de specifieke problemen van uw systeem aan te pakken, ongeacht het merk. 

 

24/7 STORINGDIENST

Wanneer we voor het eerst de serviceverantwoordelijkheid in een winkel of faciliteit overnemen, 'taggen' we elk van uw belangrijkste apparatuurcomponenten met een streepjescode en registreren vervolgens de unieke apparatuur informatie (bijv. Model, type, serienummer, leeftijd, indien bekend, etc.) in onze handheld-apparaten, waardoor deze in onze database worden opgeslagen. Elke keer dat een servicetechnicus een "gelabeld" apparaat onderhoudt, scant hij de streepjescode en registreert hij het uitgevoerde onderhoud of de uitgevoerde service.

De informatie die is vastgelegd op specifieke apparatuur kan buitengewoon nuttig zijn en van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten bij het nemen van reparatie- of koopbeslissingen, en om de dure boosdoeners in uw systeem duidelijk te identificeren, zodat proactieve beslissingen over hoe ermee om te gaan kunnen gemaakt zijn.

We bieden ook "asset tagging" -diensten om onze klanten een actuele en volledige lijst te bieden van alle belangrijke koel- en HVAC-componenten met ouder-kindrelaties en specifieke apparatuur details.

                                                                            

                                                                        

Ons doel is om uw totale ervaring met Smitkoeltechniek de beste in de branche te maken.


Telefoon: 030 202 4805

Whatsapp: (Storing) 06-39 41 64 57

Email: storing@smitkoeltechniek.nl


U kunt ook HIER klikken om meteen met ons te contacten
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?