Menu
Winkel Wagen

Werken Bij Smit Koeltechniek & Klimaat Systemen

Ons bedrijf is op zoek naar een Koelmonteurs voor een functie met betrekking tot het toezicht op werken op het gebied van assemblage van Koelapparaten  en installaties bij faciliteiten in Nederland. 

Wij houden ons bezig met de implementatie en technische service van airconditioning, koeling, verwarming, ventilatie, automatisering en andere installaties en apparaten geïnstalleerd in de faciliteiten van onze klanten. 

Wij maken en onderhouden technische installaties in banken, kantoren, ziekenhuizen en andere faciliteiten.

 

Wil jij je ontwikkelen als koelmonteur, heb je interesse in Koelinstallaties, wil je graag werken in een ervaren team van engineers en technici, dan vind je je werkplek en verdere professionele ontwikkeling in ons bedrijf.

 

Jouw takenpakket

·         Onderhoud, inspectie en reparatie van Split, Multi-Split, VRF ventilatie- en airconditioning apparaten, precisie airconditioning, warmtepompen, etc.

·         Installatie van airconditioning / koeling / ventilatie-apparaten

·         Foutdiagnose, fouteliminatie

·         Doorlopend onderhoud van geïnstalleerde apparaten

·         Positief contact onderhouden met de klant

Werkgeversvereisten

·         Praktische vaardigheden op het gebied van montage, inbedrijfstelling en onderhoud van airconditioning-, koel- en ventilatieapparatuur

·         De mogelijkheid om de oorzaken van apparatuur storingen te diagnosticeren

·         Onafhankelijkheid en toewijding bij het afhandelen van verzoeken

·         Actief rijbewijs, categorie B

·         Elektriciteit SEP Gr 1 en F-gas kwalificaties zijn een bijkomend voordeel

De werkgever biedt

·         een arbeidsovereenkomst (eerst een proefcontract - we moeten je vaardigheden zien) of een mandaatcontract (voor degenen die niet voltijds kunnen werken),

·         extra betaald overwerk,

·         vrije weekenden,

·         vervoer naar de werkplek,

·         fysiek licht werk (lichte kabels en apparaten),

·         werk met moderne elektrische gereedschappen die de uitvoering van de taak vergemakkelijken en de inspanning minimaliseren.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?