Menu
Winkel Wagen

Wie zijn wij?

Smit Koeltechniek & Klimaatsystemen is een vooruitstrevende en snelgroeiende onderneming met vestigingen in Utrecht/Amsterdam

Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen en onderhouden van koeltechniek systemen in gebouwen in de Benelux .

We werken in Utrecht en door heel Nederland voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Op het gebied van plaatsing en montage werken we met professionele vakmensen. Samen met ons kwalitatieve producten streven we ernaar om iedere order een hoogstaand eindproduct af te leveren.

Wij werken aan projecten in de woningbouw, utiliteit en zorgsector, horeca, maar we werken ook voor particulieren. 

De combinatie van vakmanschap en het werken met zeer gemotiveerde medewerkers zorgt er voor dat wij altijd een top product kunnen leveren. 

Onze medewerkers maken hét verschil, voor en met de klanten. Hierbij gaan we van open, bescheiden en daadkrachtig optreden.

Bezoek onze showroom

De Smit Koeltechniek & Klimaatsystemen showroom is voorlopig uitsluitend op afspraak geopend en met inachtneming van de strikte en verplichte maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19).

Binnenkort kunt u hieronder foto's van onze showroom zien 
Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?